In het laatste seizoen van 2018 zijn de Spanish Best Homes in de behoefte om haar klanten een nieuw gerenoveerde wederverkoop te bieden.

Na dit jaar meer dan 60 % van onze eigendom te hebben verkocht, zijn we actief op zoek naar meer eigenschappen.

Wat kunnen we u bieden:

In de eerste plaats en zeer belangrijk, een vrije waardering die met eerlijkheid zal worden uitgevoerd, rekening houdend met de werkelijke de, de komende seizoenen, concurrenten en financiële mogelijkheden om aan een potentiële koper te bieden.
Onze continue ondersteuning, met regelmatige informatie over bezoeken, onderzoeken, feed terug van klanten,…
Gratis juridisch advies. Wij zullen u een gratis gids geven met betrekking tot belastingen en andere kosten die verband houden met de verkoop van uw huis.
Meertalige team:One van u consultants zal u helpen op uw moedertaal, engels, nederlands, duits, spaans, frans.
Niet exclusiviteit, heel belangrijk, “non exclusiviteit”. we geloven niet in exclusivities. We geloven in ons team en onze medewerkers en we verkopen uw eigendom om te verkopen, niet alleen om de portefeuille te verhogen.
Gebied en locatie van het kantoor. We zijn experts op specifieke gebieden en ze liggen allemaal onder een gemakkelijk en snel bereik van ons kust, strategisch gelegen tussen de costa calida (murcia) en de costa blanca zuid (zuidelijk deel van alicante).
Je kunt komen en ons ontmoeten op: avda. Balsicas, 6, 30730, san javier. 0034 968 80 84 25.
“vrede van geest”, zoals we begrijpen dat u hier misschien niet bent, hebben we het compromis en de verantwoordelijkheid om uw eigendom met zorg te laten zien.
Gebieden van belang en expertise: de volgende gebieden zijn binnen onze actieve zoektocht als gevolg van de vraag van onze klanten:
We hebben eigenschappen (appartementen, huizen en villa ‘ s) nodig in of rond:
Santiago de la ribera
Ze zullen betalen.
San javier
De drol
De narejos
De alcázares
San cayetano
Balsicas
Sucina
Roland
Higuericas
Duizend palmbomen
Torre de la horadada
Pijler van het hotel
San pedro del pinatar
Na golfbanen: hacienda riquelme, el valle, la torre golf resort.
Neem contact met ons op voor een gratis waardering en u zult worden bezocht door een gekwalificeerde adviseur. + 34 968 80 84 25.
Spaanse beste huizen team en klanten wachten op je ?