Penthouse 2 Slaapkamers Te Koop In Villamartin Plaza Solarium En Zwembad

Bent u op zoek naar een woning te koop in Costa Blanca Zuid vlakbij het strand en voorzieningen in Villamartin

Als u op zoek bent naar een penthouse-appartement te koop in Villamartin met solarium en zwembad en de hele dag zon, dan is dit het enige: 103.000 €

penthousevillamartinforsale

penthousesalevillamartinpenthousesalevillamartinpenthousesalevillamartin
penthousesalevillamartinpenthousesalevillamartinpenthousesalevillamartin
penthousesalevillamartinpenthousesalevillamartinpenthousesalevillamartin

Onberispelijk en instapklaar fantastisch penthouse te koop in Pau 8, Villamartin, op loopafstand van La Plaza, Villamartin Square met zijn volledige scala aan diensten en voorzieningen.
De woning is in uitstekende staat, met een mooi groot terras aan de voorzijde met ochtend- en vroege middagzon en een eigen solarium met toegang via een ingebouwde trap vanaf de binnenplaats met een oppervlakte van 50 m², met uitzicht op zee, de hele dag zon, barbecue oppervlakte,…
De woning is gelegen in een hoek en biedt de hele dag veel licht.
Leuk om te vermelden bij deze woning is de open haard in de eetkamer.

De woonwijk heeft een gemeenschappelijk zwembad en tuinen.

De omliggende gebieden bieden een rustige locatie, maar zijn gemakkelijk te bereiken met alle diensten en voorzieningen, evenals een korte rit naar de stranden Playa Flamenca en La Zenia.

Link naar deze woning: https://www.spanishbest.com/all-properties-for-sale-in-spain/13597-Apartment-Villamartin-Alicante-2-Bedrooms-1-Bathroom-EUR106-000/

Het biedt veel waar voor uw geld en gaat niet lang mee.

Enige geschiedenis: maak kennis met Villamartin in San Miguel de Salinas

SAN MIGUEL DE SALINAS

Het dorp San Miguel de Salinas ligt op een heuvel boven de roze Laguna de Torrevieja en biedt een indrukwekkend uitzicht over het landschap naar dit werkende meer met zijn zoutpalen. Het is een schilderachtig dorp in het binnenland met een traditioneel kerkplein, stadhuis, toeristenbureau, de grotten van Las Cuevas, een hoofdstraat, muziekkiosk, een gemeentelijk openluchtzwembad voor gebruik in de zomer en een drukke straatmarkt elke woensdag ochtend.

Inbegrepen binnen de grenzen van San Miguel de Salinas is het verstedelijkingsgebied Entre Naranjos, in de buurt van de golfbaan Vistabella van Jacrilla, en het gehucht Rebate nabij het Pedrera-stuwmeer.

San Miguel de Salinas is een stad in het zuiden van de provincie Alicante; in de regio Vega Baja del Segura. San Miguel de Salinas, gelegen tussen Torrevieja en Murcia, is de hoogste stad in de regio. San Miguel staat lokaal bekend als “Het balkon van de Costa Blanca”.

De eerste bewoners van San Miguel die sporen hebben zijn de Iberiërs. De nederzetting begon in het gebied tijdens de Romeinse en Arabische tijd. In 1599 werden de eerste woningen gebouwd in wat nu de stad is. Het gebied is altijd verbonden geweest met het Orihuela-district, maar in 1836 werd het stedelijke gebied ervan gescheiden en in 1955 werd de gemeentegrens verlengd tot het land om een ​​denkbeeldige driehoek te vormen tussen het Pedrera-reservoir, de Torrevieja-lagune en  La Peña del Águila .

De kerk gewijd aan St. Michael de Aartsengel bevindt zich op Plaza de la Libertad en werd gebouwd in 1722. Het is de enige kerk in het gebied die niet is ingestort tijdens de grote aardbeving van 1829. Hoewel het zijn oorspronkelijke structuur niet heeft behouden omdat het tijdens de burgeroorlog werd vernietigd.

San Miguel heeft alle voorzieningen die u in een kleine stad mag verwachten – winkels, bars, restaurants, waar u kunt zitten en de wereld aan u voorbij kunt zien gaan onder het genot van een drankje en tapas.

Een van San Miguel’s bekendste festivals wordt in september gehouden ter ere van St. Michael de Aartsengel. Een ander festival is de Maagd van de Rozenkrans, die in oktober wordt gehouden.

San Miguel heeft een mild klimaat en heeft de afgelopen jaren een enorme bevolkingsgroei gekend. Momenteel wonen er in de stad ongeveer 52 verschillende nationaliteiten, waarbij de Britse en de Duitse de meest weelderige zijn. San Miguel is 40 van de luchthaven van Alicante en 30 minuten van de luchthaven van Murcia Corvera.

Als u op zoek bent naar panden te koop in en rond Villamartin , neem dan een kijkje in onze uitgebreide portoflio:

Klik om al onze panden te koop in VIllamartin te bezoeken

Spanish Best Homes

Contacteer Ons

GDPR Agreement *

Loading...

Translate »