Koopje Appartement Te Koop In La Tercia, Terras Met Uitzicht Op Het Zwembad Costa Calida

In de aanbieding dit appartement op de eerste verdieping te koop met 2 slaapkamers en 2 badkamers te koop in Costa Calida

Dit goedkope appartement met 2 slaapkamers te koop in het oude United Golf Resort ligt op het zuiden en heeft een prachtig uitzicht over het zwembad en de bergen

Prijs: 49.900 €

Beschrijving van deze woning te koop in Costa Calida

Op het zuidwesten gelegen 2 slaapkamers, 2 badkamers, 1 en suite, onberispelijk appartement op de 1e verdieping te koop in Costa Calida. 24 uur beveiliging. Uitzicht op het gemeenschappelijk zwembad. 5 minuten rijden naar Sucina Town. 15 naar de luchthaven van Corvera. 20 minuten van Murcia centrum. 20 min naar stranden. 10 min. Rijden 7 golfbanen. Komt volledig ingericht en klaar om in te trekken. A / A geïnstalleerd.

Meer foto’s van dit goedkope appartement in Murcia La Tercia United Urbanisation:

Informatie over La Tercia in Gea y Truyols

Met een bevolking van 1042 inwoners (INE 2016), heeft het gemeentelijk gebied een oppervlakte van 51.383 km² en ligt het op een gemiddelde hoogte van 185 meter boven zeeniveau.

Het is een klein stadje met als kern La Tercia, een rustig gebied waar de goede temperatuur heerst. Midden in de natuur aan de voet van de bergketen Columbares, waar uitgebreide wandelpaden zijn.

Het is een zeer centraal gebied van zowel het strand als de stad, 15 minuten van het strand en het centrum van Murcia, 15 minuten van de internationale luchthaven van Murcia, 15 minuten van San Javier, 20 minuten van San Pedro del Pinatar, 25 minuten van Cartagena.

De gemeentelijke term beperkt:

in het noorden met: Cañadas de San Pedro en Algezares 
in het westen met: Baños y Mendigo 
vanuit het oosten: Sucina en Jerónimo y Avileses 
vanuit het zuiden: Jerónimo y Avileses, Los Martínez del Puerto en Torre Pacheco gemeente 
Vakantie [bewerken] 
De festiviteiten van deze wijk begint meestal de eerste week van juli, aangezien de patroonheilige Nuestra Señora del Carmen is.

De belangrijkste dag van deze festiviteiten is de laatste maandag van de maand, waar ‘s nachts het kruimelsoort wordt gehouden op het dorpsplein.

Bezienswaardigheden [bewerken] 
Tomás Gracia Pérez Plein 
Lo Gea House 
Borrambla House 
Pine House 
Truyols huizen 
Grote stortbak 
De Caracolero 
Het wijnhuis 
Whiskey Straat 
De C’M 
Beer straat 
De paddestoel grot 
Gastronomie van Gea en Truyols [bewerken] 
De bewoners van Gea en Truyols Murcian culinaire tradities te behouden. Omdat het een veldgebied is, is de jacht geïntroduceerd in de keuken, traditioneel gekenmerkt door het gebruik van hazen en konijnen- of lamsvlees. Producten In dit grote district zijn de gronden voornamelijk gewijd aan de landbouw, voorheen met velden van amandel, johannesbrood, olijven, granen, enz … en momenteel in geïrrigeerde gronden, worden bloemkool, broccoli, meloenen, courgette geplant, artisjokken, aardappelen, sla en veel andere groenten. Er worden traditionele Murcian-groentegerechten geproefd, of het nu gaat om verse salades of geroosterde paprika’s en aubergines, weduwe rijst of zarangollos, “lenten” stoofschotels van artisjokken en bonen, Murcian gazpacho’s, waar tomaat en peper essentieel zijn en een lange et cetera. Vlees Samen met de groenten, het vlees, het varkensvlees op duizend manieren gemaakt en gebruikmakend van alles wat winstgevend is van het dier om worstjes te maken en gewoon te braden en ervan te genieten, vooral bij buitenbijeenkomsten in de typische moorden of kruimels, altijd aanwezig in de feesten vergezeld van sardines en meloen. Desserts Desserts zijn gevarieerd, beide typisch Murcian, zoals paparajotes, zoete aardappelkoekjes, hartelijke kerst en rozen. Matasuegras, sinaasappelkoekjes, anijsbroodjes, delicatessen, paaskoekjes, heilige botten of mantecados kunnen de dessertcatalogus compleet maken.

Spanish Best Homes

Contacteer Ons

GDPR Agreement *

Loading...

Translate »