Huizen en Woningen te koop in Cumbre del Sol in Benitachell Cala Moraig

Selectie van eigendommen te koop in Benitachell , in de bekendeurbanisatie Cumbre del Sol en de beroemde Cala Moraig

Als u op zoek bent naar onroerend goed te koop in de urbanisatie Cumbre del Sol , dan is Spanish Best Homes uw toegewijde makelaar


Benitachel
l

Benitachell

€ 163.721,00  – Appartement

Model BEGOÑA PL.BAJA CENTRAL, appartement te koop aan de Cumbre… Meer Details   2 Slaapkamers 1 Badkamer

Benitachell

€ 250.000,00  – Appartement

Nieuwbouwappartementen, met een moderne architectuur, met 2 slaapkamers en 2… Meer Details   2 slaapkamers 2 badkamers

Benitachell

€ 269.000,00  – Villa

“Villa 84 Magnolias”, nieuw afgewerkte villa in de woonwijk Magnolias in… Meer Details   2 Slaapkamers 1 Badkamer

Benitachell

€ 304.140,00  – Appartement

Nieuwbouwappartementen, met een moderne architectuur, met 2 slaapkamers en 2… Meer Details   2 slaapkamers 2 badkamers

Benitachell

€ 513.000,00  – Appartement

Een ontwikkeling die, vanwege zijn ligging, geniet van het spectaculaire uitzicht op zee… Meer Details   3 slaapkamers 2 badkamers

Benitachell

€ 513.000,00  – Appartement

Een ontwikkeling die, vanwege zijn ligging, geniet van het spectaculaire uitzicht op zee… Meer Details   3 slaapkamers 2 badkamers

Benitachell

€ 555.000,00  – Appartement

Een ontwikkeling die, vanwege zijn ligging, geniet van het spectaculaire uitzicht op zee… Meer Details   3 slaapkamers 2 badkamers

Benitachell

€ 769.000,00  – Villa

Villa Palma is een minimalistisch huis met een eigentijds design gelegen in… Meer Details   3 slaapkamers 2 badkamers

Als u al onze panden te koop in Cumbre del Sol in Benitachell wilt bezoeken, bezoek dan onze speciale site:

Ga naar de speciale site voor huizen en eigendommen te koop in Cumbre del Sol Benitachell

Informatie over Cumbre del Sol. Woont in Benitachell

Ontdek de stad Benitachell van binnen en van buiten.

Benitachell ,  Poble Nou de Benitatxell , een gemeente in de  Gemeenschap van Valencia , gelegen in het noordoosten van de provincie Alicante, in het Marina Alta-gebied, het   toeristisch gebied van de Costa Blanca . Volgens gegevens van het National Institute of Statistics had Benitachell bij de laatste volkstelling in 2007 4773 inwoners.

De stad Benitachell zelf ligt landinwaarts, maar de gemeentegrenzen omvatten 2 km mediterrane kust. Het gemeentelijk gebied van Benitachell beslaat ongeveer 12 vierkante kilometer en bestaat uit twee zeer verschillende soorten landschap: in het noordoosten glooiende terrassen die zijn overgegeven aan de landbouw en in het zuiden het kustgebied, zeer bergachtig, met hoge, steile kliffen die naar zee baaien storten.

Tegenwoordig is er een rijk landbouwlandschap van amandelboomgaarden en Muscateldruiven, met hier en daar ‘riu-raus’, traditionele landbouwconstructies waar druiven worden gedroogd tot rozijnen. Er zijn ook verschillende residentiële ontwikkelingen en gebieden, zoals de ontwikkeling van  Cumbre del Sol  , die de dienstverlening en het toerisme aanzienlijk hebben gestimuleerd.

De kustlijn van Poble Nou de Benitachell is erg dramatisch, met spectaculaire kliffen en uitzichtpunten vanwaar u kunt genieten van het mooiste uitzicht op zee aan de  Costa Blanca.  Gelegen aan de voet van de kliffen vinden we prachtige stranden en baaien:  de los Tiestos inham ,  el Llebeig inham  en  el Moraig strand . Het strand van El Moraig is ideaal om te zwemmen en duiken. Op het strand van el Moraig zelf vinden we de  “Cova dels Arcs”,  een indrukwekkende grot met een onderwaterroute erin. Een strategisch gelegen gemeente dichtbij grote toeristische gemeenten zoals  Teulada-Moraira  en  J avea ,  en slechts 90 kilometer van de stad Alicante .Poble Nou de Benitachell biedt alle voorzieningen, sportactiviteiten, golf, wandelroutes en een cultuur die zijn rijke tradities en feesten behoudt. Het heeft zijn essentie behouden en combineert een moderne kijk met respect voor tradities en een ongecompliceerde, gastvrije houding. 

Benitatxell uitzicht op de stad

Top van de zon

Cumbre del Sol is een gevestigde en populaire urbanisatie, dicht bij de stad  Benitachell  in het hart van de  Costa Blanca , in de provincie  Alicante . De urbanisatie is hoog gelegen en biedt een prachtig uitzicht op de kust en de omliggende natuurgebieden en bergketens. 

SONY DSC

Het complex biedt uitstekende voorzieningen, dichtbij stranden en vele vrijetijdsactiviteiten. Het is een ideale bestemming voor familie- en golfvakanties. Zowel de luchthavens van Valencia als Alicante zijn gemakkelijk bereikbaar  . 

Eigenschappen en faciliteiten
Cumbre del Sol ligt apart van Benitachell, toegankelijk via een vrij steile weg, dus autoverhuur wordt aanbevolen. De urbanisatie strekt zich uit over 3.700.000m2 met verschillende typen woningen: villa’s, vrijstaande woningen, bungalows en appartementen, gelegen in aantrekkelijke groenzones. 

Binnen de urbanisatie zijn er veel voorzieningen en faciliteiten, dus u hoeft de stad niet constant te bezoeken om voorraden in te slaan. De urbanisatie omvat een supermarkt, bank, restaurant, apotheek, kappers en zelfs een Engelse basisschool. 

Benitachell 
Benitachell is een pittoresk dorp, erg populair als een plek om het hele jaar door te wonen voor veel buitenlandse inwoners. De stad biedt goede voorzieningen en culturele attracties voor de omliggende urbanisaties.

Er is ook een Mercadona-supermarkt aan de weg naar  Moraira  en grotere commerciële centra in Moraira zelf. 

Lokale stranden
Het dichtstbijzijnde strand bij Cumbre del Sol is Morach, of Moraig strand, het is een klein strand met grof zand en kiezels, maar met prachtig schoon water van hoge kwaliteit, ideaal om te zwemmen, duiken en duiken. De hele kustlijn is van kalksteen, waar de zee door de jaren heen grotten en formaties heeft uitgehouwen, langs het strand vind je de Cova del Arcs (Grot van Bogen), het begin van de Moraig Onderwaterroute. 

De los Tiestos Cove is een kleine baai; verborgen en toegankelijk via een klein voetpad, hier vind je prachtige kalme zeeën en een ontspannende schuilplaats. 

Plaatsen om te bezoeken
Plaatsen om te bezoeken zijn het pittoreske stadje  Denia , de strandplaatsen  Javea, Moraira  en  Calpe .

Terra Mitica  ligt op minder dan 30 minuten afstand en is een fantastisch dagje uit voor het hele gezin. Ook op bezoek afstand zijn Aqualandia, Terra Natura, Aqua Natura  en  Mundomar . 

Er zijn ook paardrijden in de lokale stallen, karten en tennisbanen in de buurt. 

Je kunt naar  Benidorm gaan  voor een show en heel veel plezier en sfeer. Voor de meer onafhankelijk denkenden zijn er vele mijlen van landwegen om het binnenland te verkennen, bezaaid met kleine dorpjes en historische steden.

Golf
Er zijn veel mooie uitdagende golfbanen in de omgeving. Probeer de door Seve Ballesteros ontworpen kampioenschapsbaan in Oliva of proef de geneugten van de baan in Javea. In feite is er een grote keuze aan cursussen binnen een uur rijden van Benitachell.

Klimaat
De lokale regio heeft een bevoorrechte ligging en een uitstekend mild klimaat, met een gemiddelde temperatuur van 18-20 ° C het hele jaar door

Spanish Best Homes

Contacteer Ons:

GDPR Agreement *

Loading...

Translate »