Huizen Te Koop Zoeken In Torre Guil Frondoso Vallei Met 3 Slaapkamers

e houdt van vrije ruimtes, uitzicht en rust, natuur en bergsporten en wonen in een huis met 3 slaapkamers nabij Murcia

In Torre Guil in de Frondoso-vallei met het beste uitzicht bieden wij u deze ruime half vrijstaande hoekwoning met 3 slaapkamers volledig afgewerkt en instapklaar

Bovendien geven we u bij Spanish Best Homes de mogelijkheid om te genieten van dit huis met 3 slaapkamers te koop in Torre Guil, Frondoso Valley binnen: zie video

REF: 943587 HALF VRIJSTAAND HUIS MET 3 SLAAPKAMERS IN TORRE GUIL (FRONDOSO-VALLEI)

BESCHRIJVING EN DETAILS VAN DIT HUIS TE KOOP IN TORRE GUIL: DE FORMELE

Het is een twee onder één kap woning of ook een hoekwoning met 3 slaapkamers te koop, met een eigen solarium, een ruime tuin en een indrukwekkend uitzicht op de bergen. 
De woning bestaat uit woonkamer-eetkamer, aparte keuken, slaapkamer op de begane grond, badkamer, veranda en achterterras op de begane grond en op de bovenverdieping zijn er 2 tweepersoonsslaapkamers, badkamer, 2 terrassen en boven in een solarium. privé met een prachtig uitzicht op de bergen. 

242 m2 perceel. 
Gemeenschappelijk zwembad en mogelijkheid om uw eigen zwembad te maken. 
24 uur beveiliging met CCTV-camera’s. 
Het is volledig ingericht met airconditioning en klaar om in te trekken. 
Het is gelegen in de Frondoso-vallei, in Torre Guil. 

Het is gelegen nabij de stad Murcia, op slechts 25 minuten rijden van het strand en 20 minuten van de luchthaven van Corvera.

FOTO’S:

casaentorreguil1casaentorreguil2casaentorreguil3casaentorreguil4
casaentorreguil5casaentorreguil6casaentorreguil7casaentorreguil8
casaentorreguil9casaentorreguil10casaentorreguil12
casaentorreguil13casaentorreguil14casaentorreguil15

Specifieke gegevens van deze halfvrijstaande woning te koop in Torre Guil Frondoso Valley: 

m2 bebouwd: 
137,45 bruikbare m2: 102,50 

Mogelijkheid om 20% meer van het huis 

m2 van het perceel te sluiten: 242 
Mogelijkheid van privé zwembad: Ja 

IBI: € 520,04 per jaar 
Gemeenschap: € 36,04 / maand (gemeenschappelijke zwembaden, gemeenschappelijke tuinen, gemeenschappelijke ruimtes schoonmaken) 
Entiteit: € 75,38 / maand (beveiliging, ophalen van vuilnis aan je deur, tuinen van onderhoudsentiteiten en kinderruimtes , lichten …)

ONZE BIJDRAGE IETS MEER INFORMEEL MAAR ZEER PERSOONLIJK IN DIT HUIS TE KOOP IN TORRE GUIL IN DE VALLEI VAN FRONDOSO

Dit is wat huidige huiseigenaren ons vertellen over hun huis en de redenen om het te verkopen

 • Je kent je huis goed. Beschrijf uw aantrekkelijkste kenmerken:
  • Ruimte (het feit dat het een hoek maakt het genieten van een geweldig buitenruimte)
  • Locatie (dicht bij de bergen, gemakkelijke toegang tot de snelweg en de stad dichtbij 7 minuten met alle voorzieningen en 18 minuten van Murcia )
  • Veelzijdigheid (de breedte en distributie maken het aanpasbaar aan verschillende omstandigheden: grote gezinnen, mensen met huisdieren, in verschillende seizoenen van het jaar en op tijden van de dag die spelen met temperaturen, zon en schaduw mogelijk maken )
  • Kalmte
  • Praktisch (het is een huis dat ondanks zijn ruimtelijkheid niet vervelend is om in goede staat te onderhouden)
 • Wie heeft er op dit terrein gewoond? Hoe is het onderhouden?

We hebben dit huis 10 jaar geleden geopend , we zijn een paar dertigers die er alleen in hebben gewoond, tot 1 jaar geleden, toen onze eerste zoon werd geboren.

We hebben het huis niet alleen in optimale omstandigheden gehouden en het zal tot de laatste dag zijn dat het van ons is, maar we hebben er meerdere verbeteringen in aangebracht : het is 2 keer intern geschilderd door professionals, de laatste ongeveer 1 jaar geleden, Ze hebben ook grills en planken aan de buitenkant geschilderd, we hebben airconditioningapparatuur met een koude- en warmtepomp op beide verdiepingen geïnstalleerd , we hebben de muur in het deel naast het naburige huis geplaatst voor meer privacy , een deel van de tuin was verhard meer ruimte, de tuin is aangelegd en onderhouden door vakmensen , we hebben eenhouten hut geplaatst als opslagruimte die we om de 2 jaar schilderen, we hebben de badkamers ongeveer 1 jaar geleden ingericht, we hebben de gordijnen 1 jaar geleden vernieuwd, we hebben kranen met osmose geïnstalleerd om te allen tijde water te drinken, de matras, bank en hoofdeinde van het tweepersoonsbed dat we ongeveer 1 jaar geleden hebben uitgebracht, hebben we tralies geplaatst voor een meer veiligheid . Naast onze dagelijkse schoonmaak, hebben we de wekelijkse diensten van een schoonmaker om het huis in goede staat te houden.

 • Wat is het meest aantrekkelijk van de woonwijk en de omgeving eromheen?
  • De uitzichten zijn adembenemend . Het biedt de mogelijkheid om te genieten van veel natuur, wandelen en landelijke ontspanning.
  • Beveiliging door te genieten van de diensten van een particulier beveiligingsbedrijf .
  • De rust en op hun beurt de mogelijkheid om naar nabijgelegen plaatsen te verhuizen met andere recreatiemogelijkheden zoals Murcia, Alcantarilla of Cartagena.
  • Het discretie en respect van de buren
  • De beschikbaarheid van twee zwembaden.
  • De aanwezigheid van parken voor de kleintjes en nabijgelegen gebieden waar huisdieren kunnen genieten.
  • Het is geen drukke woonwijk met mensen.
 • Vertel ons de 3 beste verblijven bij u thuis en waarom?
 • De buitenkant van de begane grond : omdat het een hoek is, heeft u een directe verbinding tussen de voor- en achterkant van het huis en dat biedt veel mogelijkheden om verschillende ruimtes te hebben voor recreatie en rust buiten, gebruikmakend van het goede klimaat van het gebied tijdens het hele jaar.
  • De woonkamer: omdat het erg gezellig is en vanuit ons oogpunt van een ideale afmeting.
  • Het terras-solarium : omdat het een zeer goed uitzicht heeft en zelfs in de warmste maanden van het jaar goede temperaturen heeft, is het zeer ruim en kan het worden gebruikt als ontspanningsruimte, ontmoetingsruimte en biedt het zelfs de mogelijkheid om te zetten hekken of bouwen en het mogelijk maken als een andere binnenkamer van het huis, met een zeer goed uitzicht natuurlijk.
 • Waarom is besloten het huis te verkopen?

We komen uit het buitenland en hebben besloten terug te keren naar onze plaats van herkomst voor een beter evenwicht tussen werk en gezin.

 • Wat zou je zeggen tegen de toekomstige eigenaar van dit huis?

Ik hoop dat het plezier en de zorg zo veel als wij hebben gedaan met ons . Het is een ideaal huis in een ideale omgeving, waarin we zeer goede energie en onze beste wensen overlaten aan de volgende eigenaren .

Wonen in een luxe urbanisatie nabij Murcia: Torre Guil en Frondoso Valley

Wonen in een luxe urbanisatie nabij Murcia: Torreguil en Frondoso-vallei 

Torreguil is niet alleen een urbanisatie met vrijstaande en onafhankelijke chalets , met   gemeenschappelijke of privézwembaden .

Het is een natuurlijke omgeving waar u zowel in de zomer als in de winter kunt genieten van een uniek klimaat waar natuur, open ruimtes, uitzichten en veiligheid worden gecombineerd, wat plaats maakt voor een onvergelijkbare kwaliteit van leven in de regio Murcia. 
De 2  sectoren  waarin de woning is verdeeld staan ​​bekend als  Torreguil en Frondoso Valley  en elk met zijn eigen distributies en mogelijkheden. 
In tijden van zon en hitte is het indrukwekkend om te genieten van de tuinen, zwembaden, routes, zowel fietsend als lopend die de omgeving te bieden heeft. 
En in het regenseizoen biedt en geeft het plezier aan alle zintuigen die onmogelijk te evenaren zijn in andere woonwijken in de omgeving van de hoofdstad van Murcia. 
Dit zijn enkele foto’s van de echte omgeving op regenachtige dagen. 
Als u een villa of huis of duplex in Torreguil en Frondoso-vallei wilt  kopen,  neem dan contact met ons op. 

Een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op: 

Tlf: 0034 968 80 84 25 
WhatsApp of Telegram: 0034 648 504 971 
E.mail:  info@frondosovalley.com 

www.frondosovalley.com 
https://facebook.com/viviendastorreguil

Wil je wat meer weten over Torre Guil?

De culturele pagina van de regio Murcia vertelt ons:

Panoramisch vanaf de antennes op de klim naar de Cresta del Gallo. PR El Valle en Carrascoy. 
José Antonio Fernández Martínez

Landschap met gewassen in Sangonera la Verde

Schaapskudde

  Sangonera de ‘Bloeddorstige’. De oorsprong van de stad

  Met betrekking tot de naam Sangonera zijn er bepaalde verwijzingen naar de bloedige strijd van het jaar 713, tijdens de mosliminvasie. Verschillende historici geven het woord een Latijnse oorsprong onder de betekenis ‘Sanguinaria’, wat zou verwijzen naar die strijd waarmee de Arabische en Visigotische legers werden geconfronteerd. De wortels van de term zijn ook gezocht in een andere confrontatie, die plaatsvond in 714 tussen een leger onder leiding van bisschop Opas en Amiramech en de inwoners van de stad Murcia. Sommige onderzoeken hebben de beroemde slag van Guadalete in de term Sangonera gelokaliseerd, waarbij de oorsprong van de plaatsnaam is gevonden in de woorden ‘Sango’ en ‘Nera’, die gelijk zijn aan ‘Black Blood’, verwijzend naar de wrede confrontatie tussen Fernando III de Heilige en Mohamed Ben Hud tussen Alcantarilla, San Ginés en de 13e-eeuwse Torre Guil-boerderij.

  Afgezien van deze theorieën, die wortels vestigen op basis van oorlogszuchtige betekenissen, zijn er ook verdedigers van de afleiding van een fytoponiem op basis van de overvloed aan plantensoorten in dit land, die zou worden geïdentificeerd onder de term ‘Sanqunayra’. Deze term verwijst naar de kleur van het sap van deze planten of van hun vruchten. Het zou ook bij sommige behandelingen worden gebruikt om bloedingen te verminderen. In ieder geval valt het samen met de Arabische oorsprong van de stad Sangonera. In afwachting van archeologische vondsten in deze omgeving zijn er geen bewijzen voor het moslimtijdperk, die getuigen van andere culturele aanwezigheid.

  De groene en de droge

  Alles lijkt erop te wijzen dat het grondgebied van Sangonera al ten tijde van de mosliminvasie was verdeeld. De Arabische historici zouden het veld beschrijven dat door de Sangonera werd bewaterd met de gedifferentieerde betalingen van de Groene en de Droge.Dit onderscheid zou ook duidelijk zijn in de divisies van koning  Alfonso X el Sabio  wanneer hij naar Sangonera la Seca verwijst onder de naam Albar vanwege het droge en witte land. De situatie en kenmerken van de gronden waarop Sangonera la Verde ligt, hebben met name de ontwikkeling van de stad beïnvloed. De Bloodonerean-voorouders wisten hoe ze konden profiteren van de grote bronnen die uit de noordelijke helling van de Sierra de Carrascoy stroomden  , genoeg voor de installatie van mensen, vee en sommige tuingewassen.

  Na de herovering veranderde onzekerheid, toegevoegd aan de demografische leegte, de Sangonereño-bergen in gunstige plaatsen voor de ontwikkeling van een transhumant vee. Het belang van deze activiteit wordt bevestigd door de locatie van de gemeenschappelijke weide of gemeente van Murcia, waar veel van de Mesta-vergaderingen in de Palomar de Mayayo worden gehouden, zeer dicht bij het belangrijkste bevolkingscentrum. Er wordt gezegd dat de invloed van de in Sangonera ontwikkelde veeboerderij voelbaar was in de diepten van de stad, in de cultuur, folklore en gewoonte van een plaats met een grote pastorale traditie.

  De start van Sangonera la Verde

  De stedelijke groei van Sangonera la Verde bevindt zich in de tijd van twee aristocraten in het gebied, graaf Guill en de Marqueses de Mayayo, onder wiens voorwaarden de eerste huizen werden gebouwd op het grondgebied van beide families. Deze eerste bewoners van Sangonera la Verde zouden zich voornamelijk toeleggen op de bouw, het zaad van de ontwikkeling van een sector waarvan de relevantie tot op de dag van vandaag zal blijken. Veel van deze buren zijn erin geslaagd fortuin te maken en eigenaar te worden van hun eigen land.

  Het is in deze startperiode waar de tweede van de plaatsnamen van de plaats zich bevindt, die van Ermita Nueva, verwijzend naar de kleine constructie uit de 16e eeuw. Deze ruimte werd later uitgebreid en de huidige parochie van Onze Lieve Vrouw van de Engelen werd een populaire beschermheilige. Er wordt gezegd dat het enkele broeders waren die in deze landen aankwamen en die een gravure van de Maagd der Engelen brachten, aan wie de kluis is gewijd in wiens omgeving een bouwkundig volk opkwam. Sindsdien bevindt de belangrijkste bevolkingskern zich rond de parochiekerk, die later de buurt van de Plaza Mayor passeert, evenals aan beide zijden van de weg El Palmar-Mazarrón. Ondanks het groeiende belang van Sangonera la Verde in de volgende eeuwen, bleef de bevolking uiteenvallen.

Links naar de woning: 

https://www.spanishbesthomes.com/property/torre-guil-5/ 

https://www.spanishbest.com/all-properties-for-sale-in-spain/13870-Townhouse-Torre -Guil-Murcia-3-slaapkamers-2-badkamers-EUR170-000 /

Spanish Best Homes

Contacteer Ons

GDPR Agreement *

Loading...

Translate »