Huis te koop in San Cayetano Woningen in Murcia

Huis met 3 slaapkamers op het zuiden voor in San Cayetano, Costa Calida

Prijs: 99.000 €

Belastingen: 

7% transmissiebelasting 
Ongeveer 3%: notaris, advocaatkosten, kadaster 

Gemeenschappelijke kosten: 20 € / maand 
IBI (gemeentebelasting): 250 € / jaar

De woning heeft 3 slaapkamers en er zijn 2 badkamers

De oppervlakte van de woning in vierkante meter is 93 vierkante meter. 
Vanaf de eerste verdieping is er uitzicht op het landschap. De woning is op een eigen afgesloten loopbrug met charmante tuinen. Net binnen het afgesloten gebied is er een parkeerterrein met een toegewezen parkeerplaats.

De eigenschap is een kwart villa met grote woonkamer, en optie van 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers en is gelegen in San Cayetano. 
De villa en tuin hebben beide een zuidelijke oriëntatie. Hierdoor is dit een lichte, heldere eigenschap

Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met airconditioning, keuken en badkamer met douche, toilet en wastafel van de woonkamer. Er is een schuifdeur die leidt naar een derde slaapkamer, ook met airconditioning, maar deze kan worden omgebouwd tot een extra grote woonkamer. De ruime woonkamer is voorzien van schuiframen (inclusief rolluiken) en biedt middels een schuifdeur toegang tot de keuken. 
Via de keuken bereikt u via een deur de galleria (bijkeuken) en de tuin in. De galleria is ingeglaasd om een ​​veilige en droge bijkeuken te creëren

Via de open trap in de woonkamer bereiken we de eerste verdieping waar zich 2 ruime slaapkamers bevinden. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten, rolluiken en airconditioning in de masterbedroom. 
In de hoofdslaapkamer bereikt u via de schuifpui het balkon, de schuifdeur in de andere kamer biedt u een Juliet balkon. Vanaf het balkon heeft u uitzicht over het landschap. 
De badkamer op deze verdieping is uitgerust met een bad met douche, toilet en wastafel.

De woning wordt gedeeltelijk gemeubileerd verkocht

San Cayetano-huisSan Cayetano-huisSan Cayetano-huisSan Cayetano-huis
San Cayetano-huisSan Cayetano-huisSan Cayetano-huisSan Cayetano-huis
San Cayetano-huisSan Cayetano-huisSan Cayetano-huisSan Cayetano-huis
San Cayetano-huisSan Cayetano-huisSan Cayetano-huis

Over het gebied San Cayetano Murcia:

Het huis is gelegen op ongeveer 10 minuten rijden van de stranden in een klein vriendelijk dorp met restaurants / bars, supermarkt, apotheek, bakker, dokter, tabakswinkel, ferrateria, bank, kappers en een zwembad. Al deze voorzieningen zijn op loopafstand. 
De luchthavens van Murcia Corvera en Alicante liggen op 20 en 55 minuten rijden. De locatie is uitstekend wat betreft verbindingen met de hoofdwegen, waaronder Cartagena, Murcia, Torrevieja en toegang tot de nieuwe luchthaven van Covera

Informatie over San Cayetano Town Murcia

Geschiedenis van San Cayetano, Torre-Pacheco

De stad San Cayetano in Murcia ligt zeer dicht bij de Cabezo Gordo en tussen de steden Avileses, de Mirador, San Javier, Dolores de Pacheco en Balsicas. 
De stad San Cayetano wordt doorkruist door de Mirador-snelweg in oost-westrichting en door de weg die de gemeentelijke termen Torre-Pacheco en San Javier, noord-zuid, scheidt waartussen het is verdeeld.

ENKELE GESCHIEDENIS

Na de landverdeling in de 18e eeuw zijn er gebieden in Campo de Cartagena met weinig of geen bewoonde ruimtes. 
Dit is het geval voor San Cayetano, waarvan er tot de 17e eeuw geen verwijzing naar nederzettingen is, waarin de kerk is gedocumenteerd. 
Op dit moment is er bewijs van de bouw, door de Theatijnen, van een hermitage voor hun gemeente, een groep Italiaanse broeders die in de 16e eeuw rond Saint Cayetano, beschermheilige van de Goddelijke Voorzienigheid, zijn opgericht en van wie de nieuwe enclave zijn naam zou krijgen . 
San Cayetano heeft ook een kleine politieke en bureaucratische geschiedenis gehad. 
Hij heeft parade-afhankelijken gehad van de burgemeester van Torre-Pacheco, die zich zorgen maakte over de bureaucratie en de politieke en stedelijke aangelegenheden van de stad. De 
kerk werd geleid door mayordomos, een groep prestigieuze mannen die zich in de oudheid met deze zaken bezighielden. Zoals gezegd had de kerk veel waardevolle dingen in zich, wat aantoont dat dit veld ogenschijnlijk rijk en vooral vurig katholiek is geweest. 
Momenteel is San Cayetano een stad die voornamelijk is gewijd aan de landbouw en die opvalt door zijn broccoli, meloen, artisjok, sla, watermeloen, enz.

Met de vastgoedboom van de jaren 2000 bouwde Taray een mooie woonwijk met huizen en appartementen die nieuwe buren naar de stad lokten, zowel nationaal als internationaal, waardoor de stad een erg leuke sfeer kreeg waar bewoners en niet-bewoners samen kunnen genieten van een gastvrij leven dat alleen een paar kilometer naar de stranden van de Mar Menor, op slechts een paar minuten van de internationale luchthaven Corvera en gemakkelijke toegang tot de belangrijkste steden, Cartagena en Murcia.

Spanish Best Homes

Contacteer Ons

GDPR Agreement *

Loading...

Translate »