Huis te koop in Balsicas Woningen te koop in Costa Calida

Bent u op zoek naar een woning te koop in Balsicas? Costa Calida

We bieden dit fantastische herenhuis met 3 slaapkamers te koop aan in Balsicas

Huis te koop in Balsicas

Eigenschap Beschrijving

Mooi en onderhouden herenhuis te koop in de stad Balsicas, in een mooie en goed gevestigde woonwijk met een gemeenschappelijk zwembad.
Deze woning is op hoog niveau gebracht door de huidige eigenaren die de afgelopen 5 jaar in dit huis hebben gewoond.

Ze hebben de grote slaapkamer uitgebreid met een mooie zitkamer in de kamer, de bijkeuken gesloten, de hele buitenkant opnieuw geverfd en het als een droomhuis achtergelaten, ideaal voor een nieuw gezin om het over te nemen.
De hoofdbadkamer is omgebouwd tot een natte cel met een compleet nieuwe tegelvloer en vloer.
De ligging op het zuiden, een eigen terras aan de voorzijde, een eigen solarium met een prachtig uitzicht, de mooie grote woonkamer, een aparte keuken en het feit dat er beneden een slaapkamer is, maken van dit pand het huis waar we allemaal naar op zoek zijn,

Nog aantrekkelijker als we kijken naar de prijs van wat deze woning te koop wordt aangeboden. Mis deze kans niet.

Als u de video van het pand wilt bezoeken, klik dan op de volgende link: https://youtu.be/WoGDq0r3XjU

Meer foto’s van dit herenhuis te koop in Balsicas:

Terras vooraan
Lounge
Privé solarium

Link naar de woning op de website: https://www.spanishbest.com/all-properties-for-sale-in-spain/14246-Townhouse-Balsicas-Murcia-3-Bedrooms-2-Bathrooms-EUR104-000/

Denkt u erover om een ​​huis te kopen in Costa Calida, Murcia, in een typisch Spaanse stad?

Waar is Balsica?

Balsicas ligt naast de snelweg Mar Menor, die de hoofdstad van de regio Murcia verbindt met de kust van Mar Menor en in de regio Campo de Cartagena.

Wanneer u vanuit de stad Murcia naar de stranden van Mar Menor rijdt, ten zuiden van San Javier en Los Alcazares, ligt Balsicas aan de linkerkant van de snelweg.

Balsicas is een stadsdeel van de gemeentelijke term Torre-PAcheco dat alle diensten en voorzieningen geniet en het extra kenmerk heeft van het treinstation, dat het Mar Menor-gebied en Cartagena met de stad Murcia verbindt.

Het is een geweldige stad om permanent te leven en te integreren met het lokale leven en gewoonten. Het is een ideale plek om rustig te wonen in de regio Murcia, dicht bij de belangrijkste steden, stranden, luchthavens en andere voorzieningen zoals golfbanen.

De internationale luchthaven Corvera ligt op slechts 1 15 minuten rijden, evenals de stranden en de beroemde steden Murcia en Cartagena.

Nog enkele foto’s van Balsicas Town

Spanish Best Homes

Contacteer Ons

GDPR Agreement *

Loading...

Translate »